Autoterminaali

Hanko on maantieteellisen sijaintinsa ansiosta kuin luotu autoterminaaliksi. Jäätön satama, hyvät yhteydet Euroopan satamista ja lyhyt matka itään ovat tehneet Hangosta Suomen suurimman autoterminaalin.

Uuttera on pitkän historiansa ajan panostanut ammattitaitoonsa sekä toiminnallaan edesauttanut Hangon satamaa saavuttamaan nykyisen johtavan asemansa.

Osaamisella pyrimme vastaamaan vaativimpienkin autoalan asiakkaiden tarpeisiin kilpailukykyisesti, modernia teknologiaa hyödyntäen ja palveluhenkisyyttä  kunnioittaen.

Uutteralla on vapaa-alueella kymmeniä hehtaareita varastotilaa niin eurooppalaisille kuin Euroopan ulkopuolistenkin maiden autoille. Aidatulla ja vartioidulla vapaa-alueella on tilaa kymmenille tuhansille autolle. Monet maailman johtavista autotehtaista ja kauppahuoneista luottavat Uutteran ammattitaitoon kuten myös useat suomalaiset autojen maahantuojat.

Antaessaan Uutteran huolehdittavaksi Suomen markkinoille tulevien autojen tullaukset ja verotukset ovat maahantuojat mahdollistaneet itselleen työajan keskittyä luottavaisin mielin heille tärkeisiin asioihin.

Uutteran autoterminaali toimii nimekkäiden autotehtaiden välivarastona Venäjän ja Baltian markkinoille. Maat ovat lähellä – vain yksi rajanylitys esim. Moskovan markkinoille.

Autojen varustetason kohentaminen asiakkaiden toiveita vastaavaksi onnistuu uusimman teknologian ja osaavan henkilökunnan toimesta ripeästi  ja takuuvarmasti.